PERSONVERN

Her er vår personvernerklæring

PERSONVERN

NETTSTED
 
Familiehjelp AS, org. nr. 994 102 729, tar ditt personvern på alvor. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer derfor hvordan Familiehjelp samler inn informasjon om deg, hvordan denne informasjonen brukes og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Dine data er trygge og brukes kun til det som oppgis i denne erklæringen.

 

Familiehjelp AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

 

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Familiehjelps behandlinger av personopplysninger på familiehjelp.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. One.com er Familiehjelps databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Familiehjelp AS og One.com som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom Familiehjelp AS og One.com regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. 

  

Trykk her for å motta 4-6 nyhetsbrev i året på mail fra oss

 /

KONTAKT

Ta kontakt med oss for mer informasjon om datalagring og personvern.

Mail til post@familiehjelp.no eller ring tlf 93 92 00 00

 

 

 

 

  

Om   f    |    KONTAKT +47 93 92 00 00   |