Søk
Close this search box.

Camp Trøndelag

tresmall

Camp Trøndelag

Camp Trøndelag – en opplevelse for livet

Camp Trøndelag er lokalisert på Stall Granly i idylliske Klæbu i Trondheim Kommune. Stall Granly ligger ved foten til Vassfjellet som er ett høyfjellsterreng. Vassfjellet er perfekt for friluftsliv hele året, som ski og topptur til fots, fiske, rideturer og bærplukking. Stall Granly er en hestegård med rideskole, tarzanløype i skogen, microhus og en lavvo med glasstak hvor man kan se furutoppene svaie i vinden.

Camp Trøndelag er et tilbud for barn og ungdom fra 6 – 18 år som har behov for særlig sensitiv omsorg. Vi tilbyr sosial ferdighetstrening i små grupper med fokus på mestring og aktiviteter med tett oppfølging av trygge voksne. Vår faglige metodikk springer ut fra TBO-traumebevisst omsorg, og COS-P. Alle voksne som jobber på camp har utdanning, kursing og erfaring i henhold til dette.

Tilbudet

Et opphold på Camp Trøndelag er en opplevelse man skal huske og sette pris på. Her er det trygghet og samvær som er det viktigste, med mulighet til å få nye opplevelser og mestring gjennom et aktivt friluftsliv, fysisk aktivitet og dyrestell med alt det Stall Granly og Vassfjellet har å tilby. 

Det er medleverfellesskap som betyr at de samme miljøterapeutene er sammen med barna og ungdommene under hele oppholdet og hver gang de kommer. Dette skaper trygghet, forutsigbarhet og kontinuitet for barna, og et godt grunnlag for gode relasjoner og endring.

Barna bor på Camp Trøndelag en helg i måneden fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag og dette inkluderer overnatting, alle måltider og sosialferdighetstrening i gruppe, i tillegg til at vi tilbyr opphold i skoleferier. Barna hentes og leveres nær hjemmet for hver camp. 

Tiltaket passer for barn som enten bor hjemme, er plassert i fosterhjem eller institusjon hvor det er behov for kompenserende tiltak eller avlastning.

Miljøterapeutene arbeider individuelt og i gruppe med barna ut fra de målsettingene barneverntjenesten og barna selv har for oppholdet.

Menneskene bak Camp Trøndelag

Christine Bertelsen er leder av Camp Trøndelag og er eier av Stall Granly. Christine er utdannet ridelærer fra Starum og er fortsatt aktiv sprangrytter. Hun har drevet rideskole i Trøndelag i over 25 år og har vært ett en trygg og viktig havn for mange barn og unge i alle disse årene. Terapi ridning for barn og unge med funksjonshemming har Christine lang erfaring med.  Christine har bidratt med sysselsetting gjennom NAV og kriminalomsorgen i stallen, og er god på å ivareta mennesker som av ulike grunner står i en vanskelig livssituasjon.  

Det legges stor vekt på at alle de voksne på Camp Trøndelag er gode, erfarne og trygge personer, med forståelse for at alle har sine egen historie, og egne grenser. 

Camp Trøndelag drives av Familiehjelp. 

Program for Camp Trøndelag
Henvisningsskjema

Last ned her

Våre historier

Jobbe med å gi omsorg

Thomas ville jobbe med å gi omsorg

Da Thomas gikk til en yrkesveileder som ung, viste tester at han scorte høyt på omsorg og rettferdighetssans. Deretter gikk han videre til en sosionomutdanning og master i sosialt arbeid barn og unge. I dag er Thomas i Familiehjelp og jobber for omsorg til de barna som trenger det aller mest.

LES MER »