HR-/Kontorsjef

HR-/Kontorsjef

Stillingsinformasjon

Stillingstittel: HR-leder/kontorsjef
Frist: Gått ut
Ansettelsesform: Heltid

Søknad sendes til

Har du spørsmål vedrørende stillingen?

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

Ansvaret for IT (Office 365), HMS og HR, kontrakter og avtaler med ansatte og konsulenter, bilflåte og inventar/utstyr, oppfølging av personalsaker, administrativ støtte til alle team, koordinere kompetanseheving, koordinere anbudsprosesser, lage rutinebeskrivelser, kundekontakt, statistikk, kunde- og brukerundersøkelser, avlaste daglig leder og økonomisjef med noen av deres oppgaver, bidra i ledergruppa, mm.

Ønskede kvalifikasjoner:

Relevant utdanning innen økonomi, HR, administrasjon, erfaring innen økonomi og/eller HR fag, lederutdanning og / eller tidligere relevant erfaring som leder, fleksibilitet, svært gode samarbeids/kommunikasjonsevner. Kjennskap til barnevernsbransjen er en stor fordel.

Flytende norskkunnskaper, skriftlig og muntlig samt plettfri vandel er et krav.

Vi kan tilby:

Fleksitid, muligheter noe hjemmekontor, en svært attraktiv arbeidsplass med fantastiske kolleger, meningsfull og spennende jobb i en virksomhet som gjør en forskjell for de som trenger det mest, muligheter for å bidra til å forme din egen stilling, gode betingelser, fri telefon, svært fine kontorlokaler, helse- og pensjonsordning. Lønn etter avtale.