Søk
Close this search box.

Avlastning

tresmall

Avlastning

Våre camper gir avlastning

Familiehjelp tilbyr unike camper for barn og ungdom i alderen 6-18 (20) år. Våre camper gir barn og ungdom som strever med ulike vansker trygghet, sosial ferdighetstrening, mestringsopplevelser og aktivisering. Vi kan tilby plass på Camp Asker, Camp Finnskogen, Camp Honerud, Camp Oslofjord, Camp Hallingdal eller Camp Trøndelag.
Nini er leder for campene. nini@familiehjelp.no

Camp Asker
Asker

Camp Asker ligger på Bergvang gård, i naturskjønne omgivelser inntil landskapsvernområdet ved Semsvannet i Asker. 

LES MER »
Finnskogen
Finnskogen
Camp Finnskogen ligger cirka 14 mil fra Oslo. Stillhet og ekte villmark preger omgivelsene, noe som også skaper ro og trygghet hos de som er hos oss. 
LES MER »
Honerud gård
Honerud gård

Honerud gård ligger i naturskjønne omgivelser på Ringerike. Her kan barn og familier komme å få mestringsopplevelser, morsomme aktiviteter og hjelp til egen eller felles utviklingsprosess

LES MER »
Avlastning - Camp Oslofjord
Oslofjord
Camp Oslofjord ligger vakkert til på Nesodden, i naturskjønne omgivelser rett ved fjorden. Camp Oslofjord er et tilbud for barn og ungdom fra 6 -18 år som har behov for særlig sensitiv omsorg.
LES MER »
Camp Trøndelag
Trøndelag

Camp Trøndelag er et tilbud for barn og ungdom fra 6 – 18 år som har behov for særlig sensitiv omsorg. Vi tilbyr sosial ferdighetstrening i små grupper med fokus på mestring og aktiviteter med tett oppfølging av trygge voksne. 

LES MER »
Hallingdal

Camp Hallingdal er en idyllisk gård i Ål. Her kan barn og ungdom koble av med gårdsarbeid, eller en av de mange aktivitetene som finnes her.