Søk
Close this search box.

Samværslokaler

tresmall

Samværslokaler

Samværslokaler

Samværslokaler

Vi har 4 samværslokaler- Asker/ Bergvang, Ringerike/ Honerud, Nesodden/Camp Oslofjord, Trondheim/ Camp Trøndelag.

Bergvang gård
Samværslokalet på Bergvang gård kan kun bookes med våre egne tilsynsførere og er gir unike omgivelser med dyr og natur på Bergvang Gård/Camp Asker. På Bergvang/Camp Asker er det god plass ute og inne, og samvær kan gjennomføres på dagtid, kveldstid og i helger.
Honerud gård
Vi tilbyr helgeavlasting for barn/ungdommer, familiesamvær og søskensamvær på Honerud gård som ligger i naturskjønne omgivelser på Ringerike. Her kan barn og familier komme å få mestringsopplevelser, morsomme aktiviteter og hjelp til egen eller felles utviklingsprosess.
Nesodden/ Camp Oslofjord:

Ligger vakkert til rett ved Fagerstrand på Nesodden. Det er kort avstand til sjøen, med både badestrand, fiskemuligheter, båtliv, og flotte naturopplevelser rett utenfor døren.

Camp Oslofjord tilbyr hyggelige og tilpassede samværslokaler i en stor enebolig med alle tilgjengelige fasiliteter. Samvær på Camp Oslofjord foregår i trygge rammer, og gir gode muligheter for fine samværsopplevelser.

Camp Trøndelag:

Ligger ca 15 minutter utenfor Trondheim sentrum, beliggende idyllisk til på en stor gård. Her driver de rideskole, og har et rikt aktivitetstilbud- både med og uten hest. Rett ved gården har de lavvo, med bålplass- og mange flotte muligheter for naturopplevelser. Camp Trøndelag tilbyr en tilpasset leilighet, som innbyr til fine samværsopplevelser mellom barn og foreldre.

Har du et spørsmål?

Ta kontakt med Ida Steen Eriksen

Epost: ida.steen.eriksen@familiehjelp.no

Telefon: 92 81 42 62

Våre historier

Jobbe med å gi omsorg

Thomas ville jobbe med å gi omsorg

Da Thomas gikk til en yrkesveileder som ung, viste tester at han scorte høyt på omsorg og rettferdighetssans. Deretter gikk han videre til en sosionomutdanning og master i sosialt arbeid barn og unge. I dag er Thomas i Familiehjelp og jobber for omsorg til de barna som trenger det aller mest.

LES MER »